Tervetuloa Teknisiin palveluihin!

Hyvä asiakkaamme! Täältä löydät yleistä tietoa Teknisistä palveluista.
Tekniset palvelut hoitaa Norssilla mm. seuraavia asioita: huonekalut, tietokoneet, AV-laitteiston, kulun- sekä käyttäjähallinnan.

Welcome to Tekniset palvelut!

Dear customer! Here You can find some basic information about Tekniset palvelut.
Tekniset palvelut is taking care of things like: furniture, computers, AV-systems, administration of passage and user rights.

Meidät tavoittaa
D-aulan päivystysluukulta (08:00-16:00)
puhelimitse 02 - 333 - 7667 (08:00-22:00)

We can be reached from
reception at D-corridor (08:00-16:00)
via phone 02 - 333 - 7667 (08:00-22:00)

Tiimi, Team:

Jani Monto
Mika Laitinen
Lazaros "Lasse" Lazarou
Jukka-Pekka Kujanpää
Juha Määttänen
Jouni Mikkola
Aleksi Torhamo
Jani Anttonen